eva-2.jpg
eva-2.jpg

Open, eerlijk en creatief.

Ondernemend en zorgzaam, dat ben ik. 

 

Toen ik klein was, schreef ik in dagboekjes en verzamelde ik op vakantie bijzondere steentjes. Hele verhalen sprak ik in op cassette-bandjes in het hoekje van de keuken - en mijn eerste fotocamera gaf me nog meer mogelijkheden om de wereld zoals ik die zag te documenteren. 

Ik droomde er van om journalist of nieuwslezeres te worden, maar werd ook aangetrokken door creatieve beroepen, zoals fotografie & vormgeving. Dus koos ik voor een middenweg; ik studeerde Communicatie in Eindhoven en volgde een Master opleiding sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

 

Tijdens deze laatste opleiding deed ik onderzoek naar museumsponsoring; hoe kan een museum haar eigen identiteit behouden en tegelijkertijd de benodigde sponsorgelden binnen halen? Later realiseerde ik me dat het met een eigen bedrijf eigenlijk precies hetzelfde werkt. Je bent wellicht al financieel succesvol, maar haal je er ook voldoening uit? Bereik jij die klant die je graag zou willen bereiken? 

Nu ik 'Personal Brand Coach' ben, valt alles op zijn plek. Ik mag ondernemers helpen om hun unieke verhaal te vertellen om zo beter zichtbaar te worden voor hun ideale klant. Ik ondersteun als marketing & communicatie specialist en voorzie je van prachtige lifestyle beelden als fotograaf bij 'Eva Jansen fotografie'

Verhalen vertellen, met krachtige teksten en persoonlijke beelden; daar ligt mijn passie.

 

 

eva jansen,
personal brand coach

We worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we niet meer weten wat we willen... en daar worden we soms gek van.

 

Ik wil orde brengen in die chaos. Duidelijkheid creëren. Geen vage websites meer waar we onze tijd aan verspillen, maar duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Zodat jij als ondernemer jouw ideale klant aanspreekt en jouw business groeit!

© 2020 watjezietbenjezelf