© 2020 watjezietbenjezelf

by evajansenfotografie

Noord-Brabant, NL

Open, eerlijk en creatief.

Ondernemend en zorgzaam, dat ben ik. 

 

Toen ik klein was, schreef ik in dagboekjes en verzamelde ik op vakantie bijzondere steentjes. Hele verhalen sprak ik in op cassette-bandjes in het hoekje van de keuken - en mijn eerste fotocamera gaf me nog meer mogelijkheden om de wereld zoals ik die zag te documenteren. 

Ik droomde er van om journalist of nieuwslezeres te worden, maar werd ook aangetrokken door creatieve beroepen. Dus koos ik voor een middenweg; nu ben ik marketing communicatie specialist EN lifestyle fotograaf. 

Verhalen vertellen, met krachtige teksten en persoonlijke beelden; daar ligt mijn passie. Ik focus mij in het bijzonder op 'personal branding'; datgene dat jou uniek maakt. Nieuwe ondernemers leren kennen en samen op zoek gaan naar hun unieke verhaal, daar ligt mijn kracht. 

 

We worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we niet meer weten wat we willen... en daar worden we soms gek van. Ik wil orde brengen in die chaos. Duidelijkheid creëren. Geen vage websites meer waar we onze tijd aan verspillen, maar duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Zodat jij als ondernemer jouw ideale klant aanspreekt en jouw business groeit!

eva Jansen,
communicatiespecialist & fotograaf